Additional menu

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca nu poti cumpara timpul tau din alta parte.. Il poti castiga, simplificand intreg procesul de a avea un website asa cum iti doresti

De ce WordPress?

Astazi este cea mai raspandita platforma pentru administrarea website-urilor online, folosita de 59,2 % dintre toate website-urile ale caror content management system il cunoastem.

Usor de folosit si de invatat.

Poate fi usor extins cu optiuni nelimitate de teme si plugin-uri.

Este prietenos cu motoarele de cautare.

Usor de administrat.

Sigur si stabil.

Ce inseamna pachetele de automatizare?

Simplificarea proceselor

Pentru a pune cap la cap un website implica o serie de pasi obligatorii, atat din punct de vedere tehnic cat si estetic, Logo, banner, descrieri, campanii de publicitate…Ne ocupam noi de toate acestea.

Infrastructura Securizata

Toate website-urile noastre sunt construite pe o platforma in permanenta actualizare de catre mii de developeri zilnic, focusati pe securitate si stabiliate.

Scalarea Business-ului

O data cu Lansarea Business-ului tau pe piata online, se deschid posibilitati noi de a cauta, aborda si mentine CLIENTI NOI. Posibilitatea de a aduce un venit considerabil, doar din vanzarile de pe net este mai aproape decat ti-ai imaginat


100% Rata de Succes

Cand spunem 100% Rata de Succes, iti oferim lunar un document PDF cu toata activitatea website-ului, numar de vizualizari raportat la investitia in publicitate (organica) sau campanii de tip Social Media.

Nu mai ezita si contacteaza-ne acum!